begeleiding

Voor wie?

Voor de momenten in het leven of een levensfase dat je ziel extra zorg vraagt:

  • emotionele gebeurtenissen
  • verlieservaringen zoals het verlies van je gezondheid of van een dierbare
  • voorbereiden op het einde van je leven

 

Wat is een persoonlijk begeleider?

Iemand die een stukje met je meeloopt, die er is voor jou. Een medemens die een luisterend oor heeft en klankbord is. Samen stil zijn in momenten als er geen woorden zijn. Iemand die je emotionele en spirituele begeleiding biedt. In jouw tempo.

In het begeleiden creëer ik graag een liefdevolle ruimte voor jou en jouw verhaal om zonder oordeel en met een open hart er voor je te zijn en naar je te luisteren. In die ontmoeting nodig ik je uit in contact met je zelf te komen, met je hart en je ziel. Het is aan jou of en wanneer je de uitnodiging aanneemt. In onze ontmoeting vertrouw ik erop dat dat wat nodig is zich zal aandienen. 

Ik ontmoet je graag in een omgeving waar je je veilig voelt, dus ook bij je thuis. Of waar jij je momenteel bevindt. De vorm van de begeleiding kunnen we afstemmen op jouw wensen en behoeftes. Samen de natuur opzoeken, in stilte verblijven, de nabijheid van mijn lieve hond Mario ervaren of praktische hulp in het huishouden of familiehulp. Je beeldend uitdrukken is ook mogelijk en wordt vaak als prettig ervaren. Je hoeft hiervoor niets te kunnen, het enige dat je hoeft te doen, is je handen te volgen, zij doen het werk. 

Ik heb ervaring in de palliatieve zorg en oncologie. Door mijn werk in Retraitehuis Bloeiplaats kom ik in aanraking met alle grote veranderingsprocessen van het leven. 

Mijn hond Mario en ik werken samen bij het begeleiden van mensen. Mario is een echte hartopener en geeft rust. Hij is een sensitieve hond en heeft een fijngevoelige manier van afstemmen op mensen. Het mooie is dat hij een heel energieke hond is vol levensvreugde en tegelijk in het contact met mensen heel fijngevoelig is en rust brengt. Mario en ik werken het liefst met mensen in een serene sfeer.

Iedereen die behoefte heeft aan begeleiding is van harte welkom. Ik zie ernaar uit je te mogen ontmoeten. Heel welkom zijn ook mensen met een internationale achtergrond, zoals ik zelf.

 

Duur & kosten?

Frequentie, de tijdsduur van een behandeling en de kosten zullen wij bespreken en is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. De richtprijs van een individuele ontmoeting is € 65,- inclusief BTW.

In sommige gevallen is vergoeding van de kosten mogelijk. Zie voor meer informatie onder de tab ‘zakelijk’.