zakelijk

Contact

Malve Dau Persoonlijk & Beeldend Begeleider

c/o retraitehuis bloeiplaats

Hoofdweg 84

9684CK Finsterwolde

 

Wil je iets vragen of een afspraak maken? Mail naar malvedau@hotmail.com of bel 06 2814 4320.

Individuele gesprekken zijn meestal op korte termijn mogelijk.

Waar? Bij je thuis, in het ziekenhuis/hospice, in de natuur, op een voor jouw belangrijke plek of in mijn praktijk: de plek van ontmoeten is naar jouw keuze. Ik werk in regio NoordOost Groningen.

 

Tarieven

Oriënterend gesprek van ca 30 minuten bij een kopje thee: donatie voor Stichting Blessed Generation in Kenia

Individuele ontmoeting: € 65,- incl. btw

Als financiën een belemmering vormen om de begeleiding te starten, is er altijd overleg mogelijk. 

 

 

Vergoedingen

Psychosociale therapie is niet opgenomen in het basispakket, maar wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekeringspakketten. Zie overzicht en vergoedingen verzekeraars op de site van de LVPW. De kosten vallen niet onder het eigen risico.

Coaching kan door werkgevers vergoed worden in het kader van deskundigheidsbevordering. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden voor jou.

ZZP-ers kunnen kosten voor coaching als deskundigheidsbevordering via de belasting verwerken en aftrekken. Je kunt bij de belastingdienst informeren hoe dit werkt.

 

Kwaliteitswaarborg

Om als Psychosociaaltherapeut kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij de LVPW, Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkende. Dit betekent dat ik me dien te houden aan de gedragscode behorende bij de beroepsgroep. Hierin zijn o.a. regels gesteld over privacy, klachten en bijscholing. Op de website van de LVPW is eveneens informatie te vinden over de klachtenprocedure. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg, het RBCZ. Tenslotte ben ik lid van het SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg.

 

Alle overige zakelijke kaders zijn te vinden in mijn Algemene voorwaarden en Privacy Reglement.

 

Kamer van Koophandel: 34239016

LVPW licentienummer 864

RBCZ licentienummer 401225R

SCAG 11304